SuperZym 6 CandidaCure 60 Vegkapsler Vis større

SuperZym 6 CandidaCure 60 Vegkapsler

Ny

SuperZym-6 CandidaCure er et enzymtilskudd som bekjemper overvekst av Candida albicans i tarmen og bidrar til å gjenopprette en sunn tarmflora og tarmfunksjon.

Flere detaljer

6 Produkter

312,17 kr

Mer informasjon

Bruk og dosering

Anbefalt dosering: 2 kapsler på tom mage ca. en halv time før frokost, og 2 kapsler om kvelden ca. 2 timer etter siste måltid.

Bør brukes i samråd med terapeut.
Lengden på kuren kommer an på omfanget av problemet med overvekst. Ved symptomer over lengre tid, anbefales det å bruke SuperZym-6 sammenhengende i minimum en måned. Ved mindre plager kan man forsøke i to uker og se om symptomene blir borte. SuperZym-6 kan også brukes forebyggende.

SuperZym-6 CandidaCure tas som en kur for å bekjempe overvekst av Candida albicans. For et best mulig resultat anbefales det at man følger en diett som ikke inneholder sukker, gjær, sopp, alkohol eller andre matsorter som man vet fremmer framveksten av candida.
Kuren kan med fordel kombineres med et tilskudd av oregano-olje eller olivenbladekstrakt som bidrar til å overvinne soppinfeksjonen. I tillegg kan det være fornuftig å supplere med melkesyrebakterier.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og under 25 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Tilleggsinformasjon

Cellulase/Cellulase AN: bryter ned celleveggen på Candidasoppen. To naturlige sammensatte enzymer som angriper celleveggen, ser også ut til å bryte ned soppens biofilm, som kan gi kroppens immunforsvar en større mulighet til å bekjempe invaderende sopp.
Mikrobiske proteaser er med på å øke potensialet av nedbrytingen av aminosyrer. Proteaser spalter aminosyre-rester og øker mulig ødeleggelse av soppens proteiner. Proteinspaltende enzymer kan også fungere ved å bryte ned strukturelle proteiner og bindemiddel, og slik begrense soppens evne til å angripe slimhinnens overflater.
Lipase: bryter ned fett og lipider.
Lysozym: er et antimikrobisk enzym som ødelegger celleveggen på bakterier og sopp. Produseres opprinnelig i slimhinnene i menneskekroppen. Enzymet fungerer som et defensivt protein og kjent for antibakterielle, -virus, -sopp og -inflammatoriske egenskaper.
Laktoferritin: har vist seg å forebygge vekst eller redusere forskjellige sopparter inkludert candida.

Ingredienser Mengde
Cellulase AN 10833.3 CU  
Cellulase 21666.7 CU  
Protease 6,0 45000 Hut  
Protease 4,5 55000 Hut  
Lipase 5000 FIP  
NB Protease 7500 PC  
Lysozym (fra eggehvite) 1000 MCG  
Laktoferritin    
     
SUperZym-6 vegetabilsk enzym kompleks: Cellulase AN, Cellulase, Protease 6.0, Protease 4.5, Lipase, Nøytral bacterial protease, Lysozyme (fra eggehvite), Lactoferrin (fra melk), Fyllemiddel: Riskli.    
Kapselhjelpestoffer: Cellulose, vann, mellomkjedete fettsyrer.    
     
Innhold av SuperZym-6 Enzym kompleks pr. 1 kapsel: 448 mg, pr. 4 kapsler: 1792 mg.    


Oppgitt innhold per kapsel.
                        

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

SuperZym 6 CandidaCure 60 Vegkapsler

SuperZym 6 CandidaCure 60 Vegkapsler

SuperZym-6 CandidaCure er et enzymtilskudd som bekjemper overvekst av Candida albicans i tarmen og bidrar til å gjenopprette en sunn tarmflora og tarmfunksjon.