Merkelapper
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk. Under 2 % sukkerarter Garantert glutenfri Kun 50 % av kaloriene til honning og sirup
Tagatesse er en kaloriredusert sukkererstatning med svært gode bakeegenskaper. Når du søter bakverket og desserter med Tagatesse blir smak og konsistens til forveksling lik det du lager med alminnelig sukker. Kan virke lakserene ved høyt inntak.
Naturlig og sunn sukkererstatning med god søtsmak. Kan erstatte både brunt og hvitt sukker. Den unike blandingen av naturlige søtstoffer gir Sukrin Gold en søt, rund og fyldig smak. 98 % færre kalorier enn i sukker (8 kcal per 100 gram) 100 % naturlig Påvirker blodsukkeret minimalt Fyldig og rund smak Ideell til baking, dessert og varme drikker Godt over...
Kokosblomstsukkeret lages av nektaren til blomstene som kommer på kokosnøttpalmen. Nektaren kokes på svak varme slik at den danner sukkerkrystaller. Det gir et sukker som er mykere enn hvitt sukker. Med sin fine karamellaktige smak er det et ideelt alternativt søtningsmiddel. Mange foretrekker kokosblomstsukker fordi det har en lavere glykemisk indeks...
NB! Best før 29/11-2019 - men like god etter! Den rike og fyldige smaken til mørk kokosblomstnektar er perfekt i både varm og kald mat og drikke. Prøv Cocosa kokossirup til baking, som topping på grøt, frukt, yoghurt, desserter og pannekaker, eller som søtning av kaffe, iskaffe, chai-latte og te.
Økologisk og fairtrade agavesirup som ikke er varmet opp over 48°C. Agavesirup har lav glykemisk indeks og en deilig smak som passer perfekt i sjokolade!