Merkelapper
Stevia drops Caramel søter og smaksetter uten å tilføre kalorier. 5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
Stevia drops Vanilla søter og smaksetter uten å tilføre kalorier. 5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk. Under 2 % sukkerarter Garantert glutenfri Kun 50 % av kaloriene til honning og sirup
Tagatesse er en kaloriredusert sukkererstatning med svært gode bakeegenskaper. Når du søter bakverket og desserter med Tagatesse blir smak og konsistens til forveksling lik det du lager med alminnelig sukker. Kan virke lakserene ved høyt inntak.
Naturlig og sunn sukkererstatning med god søtsmak. Kan erstatte både brunt og hvitt sukker. Den unike blandingen av naturlige søtstoffer gir Sukrin Gold en søt, rund og fyldig smak. 98 % færre kalorier enn i sukker (8 kcal per 100 gram) 100 % naturlig Påvirker blodsukkeret minimalt Fyldig og rund smak Ideell til baking, dessert og varme drikker Godt over...
Økologisk bourbon vanilje. Bourbon vaniljen er en høyt elsket klassiker. Vaniljepulver er som vanlige vaniljestenger, bare enklere.
Kokosblomstsirup er et naturlig søtningsmiddel og rikt på smak. Økologisk.
Søtt og deilig økologisk kokosblomstsukker. God karamellaktig smak. Inneholder en rekke vitaminer og mineraler. Økologisk
Kokosblomstsukkeret lages av nektaren til blomstene som kommer på kokosnøttpalmen. Nektaren kokes på svak varme slik at den danner sukkerkrystaller. Det gir et sukker som er mykere enn hvitt sukker. Med sin fine karamellaktige smak er det et ideelt alternativt søtningsmiddel. Mange foretrekker kokosblomstsukker fordi det har en lavere glykemisk indeks...
Økologisk og fairtrade agavesirup som ikke er varmet opp over 48°C. Agavesirup har lav glykemisk indeks og en deilig smak som passer perfekt i sjokolade!