Merkelapper
Vi oppdaterer vår nettbutikk og får stadig nyheter inn i butikken! Følg med!
Vegan - Økologiske Soltørket Fra Peru Nydelig sursøt frukt fra Inka-riket!
Raw - Økologisk - Vegan Søtet med Kokosblomstsukker, og nydelig smak av mint! Bedre etter 8??? Iallefall renere! Glutenfri
Raw - Økologisk - Vegan Søtet med Kokosblomstsukker! Mørk sjokolade som smelter på tunga, full av antioksidanter! Glutenfri
Raw - Økologisk - Vegan Søtet med Kokosblomstsukker! Garantert en ny favoritt blant alle raw, veganske sjokolader! Glutenfri
Raw - Økologisk - Vegan Søtet med Kokosblomstsukker! Glutenfri Tykt lag med sjokolade rundt hver en mandel! Fantastisk god!
Raw - Økologisk - Vegan Søtet med Kokosblomstsukker! Nydelig søt smak som passer veldig godt sammen med Økologisk Raw Sjokolade!
Nå tilbake i ny og forbedret utgave! Raw - Økologisk - Vegan Søtet med kokosblomstsukker! Nydelig smakseksplosjon!
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk. Under 2 % sukkerarter Garantert glutenfri Kun 50 % av kaloriene til honning og sirup
Tagatesse er en kaloriredusert sukkererstatning med svært gode bakeegenskaper. Når du søter bakverket og desserter med Tagatesse blir smak og konsistens til forveksling lik det du lager med alminnelig sukker. Kan virke lakserene ved høyt inntak.
Naturlig og sunn sukkererstatning med god søtsmak. Kan erstatte både brunt og hvitt sukker. Den unike blandingen av naturlige søtstoffer gir Sukrin Gold en søt, rund og fyldig smak. 98 % færre kalorier enn i sukker (8 kcal per 100 gram) 100 % naturlig Påvirker blodsukkeret minimalt Fyldig og rund smak Ideell til baking, dessert og varme drikker Godt over...
Bruk: finmalte mandler uten skall egner seg godt til baking og annen matlaging, som for eksempel i kaker og marsipan. Holdbarheten er 12 mnd. Åpnet pakke oppbevares i kjøleskap. Tips: Passer fint som mel i pannekake- og vaffelrøre sammen med litt fiberhusk. Ingredienser: Innhold Mandler uten skall.
Kokosblomstsukkeret lages av nektaren til blomstene som kommer på kokosnøttpalmen. Nektaren kokes på svak varme slik at den danner sukkerkrystaller. Det gir et sukker som er mykere enn hvitt sukker. Med sin fine karamellaktige smak er det et ideelt alternativt søtningsmiddel. Mange foretrekker kokosblomstsukker fordi det har en lavere glykemisk indeks...
NB! Best før 29/11-2019 - men like god etter! Den rike og fyldige smaken til mørk kokosblomstnektar er perfekt i både varm og kald mat og drikke. Prøv Cocosa kokossirup til baking, som topping på grøt, frukt, yoghurt, desserter og pannekaker, eller som søtning av kaffe, iskaffe, chai-latte og te.
Hvetegress er en av de rikeste, mest naturlig kilde til klorofyll somkalles plantenes “blod”. Klorofyll har blod rensende og anti inflammatoriskeegenskaper, i tillegg til at den fungerer som en innvendig deodorant somreduserer både dårlig ånde og kroppslukt.
Motvirker stress. For mental balanse, utholdenhet og overskudd. KSM66 Klinisk dokumentert kosttilskudd med fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha. 120 kapsler