Supermagnesium SHIFT 60 tabl. Vis større

Supermagnesium SHIFT 60 tabl.

SuperMagnesium

Organisk bundet magnesium for bedre og raskere effekt. Naturlig innhold av gunstige spormineraler og vitamin B6 for økt effekt.

Flere detaljer

Advarsel: Siste vare på lager!

164,35 kr

Mer informasjon

Livets mineral

Magnesium er involvert i over 300 viktige biologiske og fysiologiske reaksjoner i kroppen vår. Dette viktige mineralet bidrar til en normal muskelfunksjon, stoffskifte, nervefunksjon og hjerterytme. 80% av verdens befolkning får for lite magnesium via kosten.

 

Stor forskjell på magnesiumtilskudd

Det finnes en rekke kosttilskudd på markedet basert på ulike magnesium-forbindelser. Den store forskjellen mellom disse ligger i mengden, hva de er bundet til og ikke minst hvordan de er fremstilt. Disse faktorene er avgjørende for hvordan kroppen kan oppta og nyttiggjøre seg av det viktige mineralet. Noen tilskudd absorberes nesten ikke av kroppen – de er ofte høyt dosert på innhold av magnesium og forholdsvis billige, men svært lite effektive.

Hvorfor SuperMagnesium?

SuperMagnesium er et magnesium som gir en bedre, og ikke minst raskere effekt enn tradisjonelle magnesiumtilskudd. Kosttilskuddet kombinerer tre utfyllende magnesiumforbindelser som sammen sikrer et maksimalt, hurtig og problemfritt opptak i kroppen. Det inneholder også naturlige sporstoffer som kroppen trenger, og i tillegg er det tilsatt vitamin B6 for å gi et ytterligere økt celleopptak av magnesium. En klar fordel med dette er at det økte opptaket bidrar til at man kan bruke en lavere dosering, samtidig som man får en bedre effekt.

Magnesiummangel?

Symptomene er mange, og ofte blandet med symptomer på mangel av andre mineraler. Muskelsvakhet, skjelvinger, spenninger og kramper spesielt i hender og føtter (Restless Legs Syndrome) og uregelmessig hjerterytme er vanlige tegn på mangel på magnesium. Ved mildere grad av magnesiummangel kan man oppleve tretthet og irritabilitet, lett forhøyede kolesterolverdier, blodtrykk og blodsukker.

Nyttige matvarekilder til magnesium

Belgfrukter, nøtter, bananer, grønne bladgrønnsaker, mørk sjokolade, kaffe og fullkorn er rike kilder til magnesium. Andre viktige kilder er fisk, skalldyr, poteter, kjøtt og ulike meieriprodukter.

Hvem trenger magnesium?

Mange forskere mener at vi i dag får for lite magnesium gjennom kosten til å dekke optimalt behov. Internasjonale undersøkelser viser at rundt 80 % av verdens befolkning får for lite magnesium via kosten. Et daglig tilskudd av magnesium vil derfor være avgjørende for mange.

Det daglige behovet for magnesium er på omtrent 350 mg for voksne, mens gravide og ammende, samt gutter i puberteten, har behov for rundt 450 mg. Personer som driver regelmessig fysisk aktivitet og trening har behov for et økt inntak av magnesium fordi mineralet skilles fort ut med svette. Kronisk diare, lavt matinntak eller et høyt sukkerinntak kan føre til magnesiummangel. Vanndrivende medisiner og et stort og regelmessig inntak av kaffe, brus og alkohol kan også forårsake lave magnesiumverdier.

Anbefalt daglig dosering

1 tablett daglig. Ved ekstra behov inntil 2 tabletter daglig.
Bivirkninger ved bruk av SuperMagnesium
Normalt ingen ved anbefalt dosering, men store doser (vanligvis over 600 mg) kan gi løs avføring hos enkelte.

Soltørket vann fra Great Salt Lake

Fra Great Salt Lake i USA høster selskapet Mineral Resources International naturlige mineraler gjennom en unik prosess hvor man soltørker vannet i store basseng samtidig som man fjerner det uønskede saltet. Dette er en helt naturlig prosess som går over omtrent to år. Sluttproduktet er en meget konsentrert mineralrik væske som inneholder store mengder magnesium samt 70 viktige spormineraler som kroppen vår trenger. Denne magnesiumformen absorberes svært godt. Den kan ikke fremstilles i et laboratorium, men er 100 % slik naturen har laget den fra tidenes morgen.

Tre effektive og dokumenterte magnesiumforbindelser

For at kroppen skal få et maksimalt opptak av magnesium inneholder SuperMagnesium tre forskjellige forbindelser som sammen sikrer et maksimalt og hurtig opptak i kroppen.

DiMagnesium Malate er en patentert og dokumentert magnesiumforbindelse utviklet av verdens fremste produsent av effektivt absorberende mineraler, Albion Laboratories Inc. Den absorberes langt bedre enn tradisjonelle magnesiumforbindelser. Samtidig gir den minimale bivirkninger i form av luftdannelser i tarmen og/eller løs mage, som kan være et problem med andre magnesiumforbindelser.

For å oppnå et best mulig opptak av magnesium kombineres den naturlige magnesiumforbindelsen fra Great Salt Lake og DiMagnesium Malate med magnesiumglysinat. Dette er en forbindelse som aktivt og hurtig opptas i tarmen og som raskt er tilgjengelig i blodbanen. På innsiden av tarmveggen frigjøres magnesiumatomet som deretter er klart til bruk. På denne måten får man et optimalt opptak og best mulig utnyttelse av magnesiumet. Faktisk opptas de ovennevnte forbindelsene 2-5 ganger bedre enn tradisjonelle magnesiumforbindelser.

I tillegg er vitamin B6 tilsatt for å sikre at magnesiumet blir maksimalt utnyttet av kroppens celler. Vitamin B6 er viktig for at organismen skal kunne nyttiggjøre seg av magnesium.

Innhold pr. 1 tbl
Magnesium: 200 mg som gir 53% av referanseverdien
Vitamin B6: 2,1 mg som gir 150% av referanseverdien

Visste du at…
Mangel på magnesium gir mindre energi til musklene og dårligere utholdenhet?

Visste du at…
Riktig magnesiumnivå i kroppen gir økt utholdenhet, økt muskelstyrke, raskere restitusjon og mindre muskelkramper.

Visst du at…
Personer som driver regelmessig fysisk aktivitet og trening har behov for økt inntak av magnesium fordi mineralet skilles ut ved svette.

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

Supermagnesium SHIFT 60 tabl.

Supermagnesium SHIFT 60 tabl.

SuperMagnesium

Organisk bundet magnesium for bedre og raskere effekt. Naturlig innhold av gunstige spormineraler og vitamin B6 for økt effekt.