SuperOmega 3 SHIFT 60 kapsler. Vis større

SuperOmega 3 SHIFT 60 kapsler.

SuperOmega-3

Naturlig, fersk og ren fiskeolje fra norsk laks, produsert under beskyttet atmosfære innen en time etter at fisken er tatt opp av vannet.

Flere detaljer

Dette produkter er ikke lenger på lager

189,00 kr

Mer informasjon

Fra fisk til omega-3 olje på under en time

SuperOmega-3 er en 100 % naturlig, fersk og ren fiskeolje fra norsk laks, produsert under beskyttet atmosfære innen en time etter at fisken er tatt opp av vannet.

Tradisjonelle Omega-3 produkter fra fiskeolje

For at du skal forstå forskjellen på de ulike omega-3-produktene som finnes på det norske markedet må vi først gi deg et innblikk i hvordan slike tilskudd tradisjonelt fremstilles.
Så å si alle “norske” omega-3-produkter bruker fiskeolje som stammer fra farvannene utenfor Sør-Amerika. Fisken som brukes kan ligge ubehandlet om bord i de store fiskebåtene i opptil flere dager før den blir sent videre til bearbeiding. Når båtene ankommer land blir fisken sendt til et anlegg hvor råoljen utvinnes, ofte under svært dårlige hygieniske forhold, og som regel på anlegg som ikke er godkjent for produksjon av menneskemat.

Råoljen blir så lagret i store ubehandlede tanker uten at noe gjøres for å hindre harskning. Deretter kan det gå flere år før oljen tappes på fat og sendes til raffinering. Etter ankomst må oljen raffineres for at den i det hele tatt skal kunne brukes til human ernæring. Den renses og går gjennom en omfattende varmebehandling på opptil 200C°. I tillegg brukes kjemikalier for å fjerne smak og lukt, og ofte blir oljen kunstig oppkonsentrert med den følge at mange av de naturlige fettsyrene og antioksidantene forsvinner. Omega-3-molekylet kan også bli forandret når man høy-konsentrerer oljen på denne måten. Desto mer oppkonsentrert en olje er dess større er risikoen for at den oksiderer.

Nå kan du velge SuperOmega-3!

SuperOmega-3 er 100% naturlig, garantert fersk og ren – fremstilt av norsk laks fra arktiske farvann i Vesterålen.

Produsenten av SuperOmega-3, Nordlaks, produserer trygg kvalitetsfisk som kommer fra rent og kaldt arktisk hav. Et bevisst valg av gode lokaliteter, som sikrer fiskevelferd og et rent miljø, et balansert antall fisk i hver merd, korrekt fôring samt hyppige og nitidige kontroller, gir en sunn fisk fri for miljøgifter og med riktig omega-3-innhold. Kontinuerlige og grundige kvalitetskontroller i de moderne lokalene for slakting og bearbeiding er også en garanti for den enestående kvaliteten. Et sunt fiskeoppdrett innebærer at omgivelsene vies like mye oppmerksomhet som fisken og dens behov. Kun bærekraftig og miljømessig forsvarlig akvakultur aksepteres. Dette er i vår egen interesse, ikke bare av etiske årsaker, men også fordi rent og friskt vann er grunnleggende for produksjon av førsteklasses fisk. Nordlaks jobber etter disse prinsippene. De miljømessige forholdene på oppdretts-lokalitetene overvåkes jevnlig, for å opprettholde optimale produksjonsforhold, og for å unngå risiko for forurensing. Nordlaks jobber etter HACCP kvalitetsstandarder (Hazard Analysis and Critical Control Point), og har revisjon av Mattilsynet to ganger årlig. De har oppnådd sertifisering hos flere viktige internasjonale sertifiserings-institusjoner.

Intern sporbarhet har prioritet hos Nordlaks gjennom eksisterende IT-løsninger og sertifikater på alle produktene de leverer. Slik kan produktet spores helt tilbake til foreldrefisken. SuperOmega-3 er derfor et av de første produktene på markedet med 100 % sporbarhet i alle ledd. Det brukes kun fôr som gjør laksen overlegen på kvalitet når det gjelder renhet og innhold av omega-3.
Fisken er så sunn og livskraftig at det ikke er brukt antibiotika eller annen medisinering på flere år.

Fordeler ved SuperOmega 3

  • fra norsk laks produsert i Vesterålen
  • helt uten kunstige tilsetninger
  • fremstilt en time etter laksen er tatt opp av vannet
  • 100% rent og naturlig
  • ingen næringsstoffer er fjernet

Innhold pr. 2 kapsler

Polarol Fresh Virgin lakseolje – 1000 mg
Omega-3 fettsyrer – 215 mg
Hvorav:
EPA fettsyrer – 48 mg
DHA fettsyrer – 72 mg
DPA fettsyrer – 25 mg
Andre omega-3 fettsyrer – 70 mg
Andre fettsyrer – 785 mg

Anbefalt daglig dosering

2 kapsler som inntas sammen med et måltid.

Fra fisk til Omega-3-olje på under en time!

Oljen som brukes til SuperOmega-3 utvinnes fra fisken med en gang den kommer opp av vannet. Det tar under én time fra laksen kommer opp av vannet til den er ferdig utvunnet og kaldlagret på beskyttede fat. Denne prosessen foregår hele tiden under beskyttet atmosfære, uten bruk av ekstrem varme, slik at man unngår oksidering av de sensitive omega-3-fettsyrene. Som en ekstra forsikring mot harskning tilsettes et unikt antioksidantkonsentrat som kun finnes i SuperOmega-3. Oljen er så ren at det ikke er noe behov for raffinering, kjemisk behandling eller prosesser som innebærer oppvarming opp til 200C°. Den inneholder alle de naturlige omega-3-fettsyrene fra fersk fisk, samt antioksidanter og de fettløselige vitaminene A, D, E og K – ingen næringsstoffer går tapt under produksjonen.

Alle oljer vil oksidere og harskne over tid, inkludert fiskeolje. SuperOmega-3 skal være helt fersk og helt ren, det kan du alltid stole på.

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

SuperOmega 3 SHIFT 60 kapsler.

SuperOmega 3 SHIFT 60 kapsler.

SuperOmega-3

Naturlig, fersk og ren fiskeolje fra norsk laks, produsert under beskyttet atmosfære innen en time etter at fisken er tatt opp av vannet.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: