Supernaturlig-C SHIFT 120 tabl. Vis større

Supernaturlig-C SHIFT 120 tabl.

SuperNaturlig-C

Naturlig C-vitamin tilskudd som er råsterkt og svært næringsrikt.

Flere detaljer

Advarsel: Siste vare på lager!

389,00 kr

Mer informasjon

Ekte og naturlig C-vitamin

SuperNaturlig-C er et naturlig C-vitamin tilskudd som er råsterkt og svært næringsrikt. Til å fremstille 2 kg konsentrert råvare av SuperNaturlig-C, foredles over ett tonn håndplukkede ferske Amalika stikkelsbær.

Naturlig eller syntetisk?

Et naturlig C-vitamin er ekstrahert fra mat, og et syntetisk C-vitamin er et resultat av en kjemisk prosess.

Kina står for 80 % av verdens produksjon av askorbinsyre. Syntetisk fremstilt askorbinsyre produseres etter en fire stegs kjemisk prosess, og brukes i alle tradisjonelle C- vitamin tilskudd.

Mange blir nok indirekte lurt til å tro at C-vitaminet de kjøper er naturlig ved at produsenten for eksempel gir det et eksotisk fruktnavn eller bruker bilder av frukt og bær på etiketten. Så vel er det dessverre ikke. Man kan heller si at dette er en verdensomspennende bløff hvor flere produsenter av C-vitamin tilskudd gir inntrykk av at det er naturlig uten at dette er tilfelle. Produktene inneholder ofte en helt ubetydelig mengde naturlig C-vitamin fra for eksempel Acerola, men det aller meste av innholdet er syntetisk fremstilt askorbinsyre. Det finnes ingen juridisk definisjon av hva som er naturlig, så her er det fritt frem for de som vil spekulere i folks ønske om å kjøpe et naturlig produkt.

Naturlig er best

Mennesket har utviklet seg i takt med naturen gjennom millioner av år. Dette gjelder også vår organisme som har lært seg å gjenkjenne de ulike næringsstoffene i maten vi spiser. Kroppen vår er fininnstilt og klar for opptak av alle de ulike næringsstoffene fra kostholdet vårt. Fordi kroppen er vant til å jobbe med opptak av flere næringsstoffer samtidig, vil ofte kompletterende stoffer forsterke opptaket og virkningen av hverandre. SuperNaturlig-C gir deg 100 % naturlig næring hvor du ikke bare får et konsentrert måltid med C-vitaminer, men også antioksidanter og andre nyttige næringsstoffer. Sammensetningen av disse næringsstoffene øker opptaket av C-vitaminet som finnes i SuperNaturlig-C. Naturen vet best.

Hvorfor er C-vitamin viktig?

Immuncellene våre er fulle av vitamin-C og bidrar til et sterkt og aktivt immunforsvar. Tilskudd av C-vitamin har lenge blitt brukt til å forebygge forkjølelse. Når vi blir utsatt for angrep av virus eller bakterier, jobber immunforsvaret ekstra hardt, og kroppens immunceller tappes for C-vitamin. I slike perioder kan det være smart å ta en ekstra dose, gjerne to tabletter SuperNaturlig-C hver andre til tredje time gjennom hele dagen for å hjelpe immunforsvaret å slå tilbake.

Under perioder med stress øker utskillelsen av C-vitamin i nyrene. Da kan det være nødvendig med et ekstra tilskudd for å opprettholde et godt immunforsvar.

Stikkelsbæret Amalika har også i følge ayurvedisk tradisjon en god effekt på fordøyelsen, og virker styrkende på hjertet og lunger.

EU organet EFSA har gjennomgått en enorm mengde vitenskapelig dokumentasjon om vitamin-C, og har avgjort at følgende påstander er godt dokumentert:

  • bidrar til et normalt fungerende immunforsvar
  • bidrar til et normalt fungerende nervesystem
  • gir energi
  • bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
  • bidrar til å øke opptaket av jern fra maten
  • bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress
  • bidrar til å vedlikeholde immunsystemet normale funksjoner under og etter intensiv fysisk trening.

Anbefalt inntak av C-Vitamin

Norske myndigheter anbefaler følgende inntak:
Barn, avhengig av alder 20-50 mg/dag
Voksne 75 mg/dag
Gravide 85 mg/dag
Ammende 100 mg/dag

Til å fremstille 2 kg konsentrert råvare av SuperNaturlig-C, foredles over ett tonn håndplukkede ferske Amalika stikkelsbær.

Frukten Amalika er mye brukt i den indiske medisinske Ayurvedic-tradisjonen. Frukten har egenskaper som motvirker stress og virker generelt styrkende på kroppens organer, og har en sterk antioksidanteffekt. Videre skal det ha en god virkning på fordøyelsen, virke styrkende på hjertet og lunger, gi økt vitalitet og styrke leveren.

Innhold pr tablett

200 mg av 100 % naturlig C-vitamin fra Amalika stikkelsbær.
I tillegg inneholder SuperNaturlig-C antioksidanter og andre viktige næringsstoffer som kroppen trenger.

Kvalitetssikring

Hver eneste produksjon blir testet og analysert før den standardiseres på innholdet av C-vitamin. Ettersom det ikke brukes verken kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler under dyrkingen, blir dette en fantastisk ren råvare full av naturlig C-vitamin og andre nyttige stoffer.

SuperNaturlig-C er et av flere produkter fra SHIFT-serien, og kjøpes i Helsekost Faghandel.

Visste du at…

C-vitamin må tilføres kroppen via mat eller kosttilskudd da vi mennesker ikke kan produsere vitaminet i kroppen selv. En geit produserer cirka 13000 mg C-vitamin i løpet av en dag, og blir den stresset, øker denne produksjonen betraktelig.

Visste du at…

SuperNaturlig-C er svært mild mot magen sammenlignet med de fleste andre C-vitamin tilskudd som er kjemisk fremstilt og inneholder syntetisk askorbinsyre.

Kina står for 80 % av verdens produksjon av askorbinsyre. Syntetisk fremstilt askorbinsyre produseres etter en fire stegs kjemisk prosess, og brukes i alle tradisjonelle C- vitamin tilskudd.

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

Supernaturlig-C SHIFT 120 tabl.

Supernaturlig-C SHIFT 120 tabl.

SuperNaturlig-C

Naturlig C-vitamin tilskudd som er råsterkt og svært næringsrikt.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: