Vaniljepulver Bourbon 30gr Vis større

Vaniljepulver Bourbon 20gr

031

100% rent vaniljepulver av ekte Bourbon vanilje. Vanilje er den vanligste smakstilsetningen i sjokolade, og ikke uten grunn.

Flere detaljer

Advarsel: Siste vare på lager!

164,35 kr

Mer informasjon

100% rent vaniljepulver av ekte Bourbon vanilje. Vanilje er den vanligste smakstilsetningen i sjokolade, og ikke uten grunn. Vaniljesmaken passer utmerket sammen med kakao. I sjokolade man kjøper i butikken er det imidlertid vanlig å bruke vanillin, en kunstig vaniljeerstatning, på grunn av at dette er billigere enn ekte vanilje. Rent vaniljepulver er svært drøy i bruk. Det er ikke mye som skal til for å gi sjokoladen et lite hint av vaniljesmak og løfte sjokoladen din til nye høyder!

Rent vaniljepulver -sjokoladens beste venn!

vaniljestangVanilje har som kakao også sin opprinnelise i Sør Amerika og ble brakt til Europa sammen med sjokolade tidlig på 1500-tallet. Det var imidlertid først rundt 1850 at man klarte å kultivere vaniljeorkidéer i andre områder enn i Mexico og Sentral Amerika. Vanilje er i dag verdens nest dyreste krydder etter safran. Den relativt høye prisen er årsaken til at det meste av sjokoladen vi finner i butikkhyllene er tilsatt kunstig vanillin i stedet for ekte vaniljepulver. Vanillin er et av de kjemiske komponentene i ekte vanilje, men som en kunstig smakstilsetning blir den fremstilt av et biprodukt fra papirproduksjon (lignin) eller fra det petrokjemisk produktet guaiacol. I ekte vanilje er det identifisert 170 aromatiske komponenter i tillegg til vanillin! Ved å bruke rent vaniljepulver i stedet for vaniljesukker får du ekte vare! Ikke noe kunstig, ikke noe sukker og ikke noe rester av uønskede sprøytemidler.

Bruk vaniljepulver i hjemmelaget sjokolade, smoothies, kaker, vafler eller annen matlaging.

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

Vaniljepulver Bourbon 20gr

Vaniljepulver Bourbon 20gr

100% rent vaniljepulver av ekte Bourbon vanilje. Vanilje er den vanligste smakstilsetningen i sjokolade, og ikke uten grunn.